Smatting

Köpa barnkläder

Köpa bra barnkläder – tips och råd

4 råd när du ska köpa
kläder till barn

1. Köp inte för mycket kläder
till din bebis

Köp aldrig för mycket kläder till din bebis. Ditt barn växer fortare än du anar. Tänk också på vilken årstid det är ute, för det är ingen mening att köpa varmare kläder flera månader i förväg – de kommer vara för små när kylan väl kommer.

2. Köp hellre för stora
kläder

Eftersom ditt barn växer snabbt är det bättre att köpa större kläder som barnet kan växa i. Kavla hellre upp ärmarna i början och låt barnet successivt växa i kläderna.

3. Låna kläder eller köp på
second hand

På grund av samma anledning som ovan är det inte värt att köpa dyra märkeskläder till barn. Tänk istället på miljön och plånboken och köp kläder från second hand eller låna av vänner.

4. Funktion framför
fashion

Det kan vara lockande att köpa fina kläder till dina barn. Men tänk alltid på att bekvämligheten för barnet ska gå först. Prioritera kläder som både är fördelaktiga vid blöjbyte och som barnen faktiskt trivs i.

Vad du bör tänka på när du köper barnkläder

De 3 bästa nätbutikerna för

Att köpa prisvärda barnkläder
på nätet

Zalando

Zalando har mängder av märken – kläder, skor och accessoarer för barn mellan 0–16 år. Dessutom erbjuder de 100 dagars öppet köp, fri frakt och retur!

Ellos

Ellos har både baby- och barnkläder till bra priser! De har alla de populäraste varumärkena online samt ett stort sortiment av barnkläder på rea!

Jollyroom

Jollyroom har ett stort utbud av barnkläder för barn i alla åldrar. Hos dem kan du fynda billiga barnkläder för alla säsonger.